Українська Православна Церква Київського Патриархату
Сайт релігійної громади Церкви Святого Миколая Запоріжжя

Світле Христове Воскресіння - 2020 

Вперше від часу створення парафії церкви Святого Миколая Воскресне Богослужіння відбулося без участі парафіян. Вірні відгукнулися на заклик настоятеля церкви о. Володимира Гошовського і, залишившись вдома, приєдналися до Воскресного Богослужіння онлайн, завдяки трансляції у Фейсбук. Більше тисячі переглядів трансляції у профілі церкви у соціальній мережі було тільки на момент завершення Служби Божої. 

І настоятель церкви, і священники о. Роман Лех та о. Іван Гошовський, церковний хор постаралися, щоб у тих, хто бере участь у Богослужінні дистанційно, було повне відчуття присутності у храмі, радості від Світлого Христового Воскресіння, незважаючи на обставини, у яких ми його святкуємо. 

Промовляючи за о. Володимиром Гошовськи слова молитви на освячення великоднього кошика, вірні освятили його, за словами настоятеля церкви, у спосіб, найбільш приємний Богові. 

Переглянути відео трансляції ви можете у розділі Відео на нашому сайті, або ж на каналі Youtube за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=uoSH91ujMGU

Новини :

Розклад Богослужінь

Ранкові

Будні - 8:00
Неділя - 8:00 і 10:00
Свята - 9:00

Вечірні

Щодня - 17:00


Сайт релігійної громади Церкви Святого Миколая

Запоріжжя, проспект Ювілейний, 1

Тел:   067 74-21-622

  Написати листа